Att vara tankspridd

Hej alla
Så här på söndagskvällen kommer några reflektioner inför den kommande veckan. Kvällskollen; att mobilen, nycklarna och plånboken är på plats, är en bra rutin så man kan ha en lugn natt. Portföljen ska vara packad även om man skjutit det man skulle gjort under helgen till måndag.

Visst har det hänt någon gång (grov underdrift) att man letat nycklar eller plånbok tidig morgon och nästan kommit alltför sent till jobbet. (Vi tillbringar säkert många timmar – dagar av våra liv med att leta grejer.)

Några tips till alla tankspridda; lägg alla vitala prylar på ett och samma ställe alltid! Nycklar kan man till och med ha i en kedja eller snodd som en annan fångvaktare. Handskar (vantar) kanske är lite töntigt att ha i snöre, men tänk vad många par handskar man skulle kunna spara. Kan man ha sina glasögon i en snodd runt halsen – so why not? Med tanke på att det nu är ett nytt år och imorgon en ny vecka så är det kanske första dagen för oss tankspridda att få lite bättre koll.

Testa det och lycka till – imorgon ska jag ta tåget – och försöka hitta rabattkortet innan avgångstid.

Ha det, wm Per

PS, om någon påstår att ni är glömska så se förvånade ut – vi tankspridda är inte glömska, inte förvirrade utan vi är just bara tankspridda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s