Ytterligare om bussen

Nu i fredags fick jag följande svar på frågor när det gäller vår buss 250;

Hej Per.

I mitten/slutet av november publiceras de nya tidtabellerna som gäller från och med 14 december på vår hemsida, även tiderna för Närtrafik. En karta som visar vilka område som omfattas av Närtrafik kommer också vara tillgänglig. Om man har mer än 2 km till närmsta hållplats ska det erbjudas Närtrafik. Då blir man, efter beställning, hämtad hemma vid ett bestämt klockslag och turen körs till stationen eller centrum.

Av olika anledningar har vi inte haft möjlighet att sammanställa statistik från samtliga månader. Vi anser oss ha fått en överblick på områdets totala antal resor under den period vi tagit fram statistik och baserar vårt beslut efter det. A och B i resandestatistiken anger riktningen, varje hållplats har två lägen beroende på vilken riktning bussen kör. B10 innebär alltså 10 personer från hållplatsläge B.

Vi har inte varit i kontakt med det nya företaget. Landskrona stad har meddelat oss att köpet inte har varit klart och i nuläget vet vi inte alls vad det kommer att innebära. Om det skulle visa sig finnas ett stort behov av en busslinje kommer vi att undersöka det då.

För vidare kontakt i detta ärende ange ärendenummer 1707897 och om du vill svara på detta mail var vänlig och klicka på följande länk

Med vänlig hälsning

Susanne Nilsson
Kundtjänstmedarbetare
Skånetrafiken / Kundtjänst
281 83 Hässleholm
0771 – 77 77 77
Mån – Fre: 09.00-12.00, 13.00 – 15.00

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s